//
776 740 029

OSMO Odšeďovač dřeva - GEL 2,5l

OSMO Odšeďovač dřeva - GEL 2,5l


detail kliknutím
Cena balení :
1 663 Kč
Cena balení bez DPH :
1 374 Kč

Koupit toto zboží

Kód zboží
e-00001607
Výrobce:
Osmo
Záruka:
2 roky
Dostupnost:
do 3 dnů
Hmotnost:
3 kg

Osmo Odstraňovač šedi ze dřeva – účinný gel je hustý speciální čistící prostředek k oživení a čištění zešedlého dřeva ve vnějších prostorách.

Odstraňovač šedi ze dřeva – účinný gel je husté konzistence, a proto nestéká a neodkapává, takže i na svislých plochách ho lze snadno roztírat. Gel působí do hloubky a tím se odstraní šedá patina a následným nánosem oleje se obnoví teplý barevný odstín dřeva.
Obzvláště lze doporučit na dřevěné paluby, terasy, dřevěné fasády, zahradní nábytek a obdobné plochy. Na exotických dřevinách má vzhledem k vysoké hustotě dřeva daleko vyšší účinnost než u jehličnatých dřevin.

Použití: Osmo Odšeďovač dřeva 6609 doporučujeme hlavně na dřevěné paluby, terasy, dřevěné fasády, zahradní nábytek a obdobné plochy. Díky vysoké hustotě dřeva u exotických dřevin má také na tyto povrchy mnohem vyšší účinnost než u běžných jehličnatých dřevin.

Jednoduchá aplikace nátěru: Stačí pouze 1  nátěr, kterým ošetříte povrch před provedením dalšího nátěru již běžnou barvou OSMO.

Vydatnost OSMO Odšeďovače dřeva 6609  je 1l výrobku na 10 - 30 m2 /1 nátěr! Závisí na povrchu ošetřovaného dřeva.

Ze zešedlého dřeva odstraňte hrubé znečištění (očistěte např. kartáčem Osmo), potom dřevo navlhčete vodou. Odšeďovač dřeva 6609 je připraven je přímo k natírání, neředit! Gel nanášejte ve směru kresby žilek dřeva. Po cca 20–60 minutách působení, jej očistěte tvrdým kartáčem a opláchněte velkým množstvím vody.

Po cca 48 hodinách doby schnutí na nyní opět oživený povrch dřeva k trvalé ochraně naneste nátěr Osmo (např. Terasový speciální olej nebo Ochrannou olejovou lazuru). Doporučujeme provést před kompletním natřením test na malé ploše dřevěného podkladu. 

 

.



Podobné zboží Čistící prostředky : oleje a čističe na ven



Parkety a Podlahy Veselý Parkety a Podlahy Veselý na Heurece Hodnocení obchodu Parkety a Podlahy Veselý na Zboží.cz Parkety a Podlahy Veselý Nejřemeslníci (c) 2024 - všechna práva vyhrazena
Úvod | Jak nakupovat | Obchodní podmínky | GDPR | Kontakty | Webdesign ABweb.cz




Poslední objednávky v letošním roce budou odesílány 20.12.2023. Objednávky přijaté po 20.12.2023 budou expedovány až 3.1.2024. Děkujeme a přejeme krásné prožití vánočních svátků a šťastný Nový rok. Tým Parkety Veselý