//
776 740 029

Vatlach Vyrovnávací hmota "S" sada 30 Kg

Vatlach Vyrovnávací hmota "S" sada 30 Kg


detail kliknutím
Cena balení :
1 108 Kč
Cena balení bez DPH :
916 Kč

Koupit toto zboží

Kód zboží
VRHM
Výrobce:
Vatlach
Záruka:
2 roky
Dostupnost:
skladem
Hmotnost:
30 kg

POPIS PRODUKTU:

VYROVNÁVACÍ HMOTA ,,S“ je určena k vyrovnávání savých podkladů (betonových, dřevěných) v interiéru. Je vhodná ke zhotovení rovných podkladů pro kladení všech druhů podlahovin. Tvrdne v tloušťce do 5 cm rychle, bez napětí a trhlin. Sestává z práškové a kapalné složky,které se mísí těsně před použitím. 

TMEL “S” – šedý prášek na bázi hydraulického pojiva.
Tužidlo “S” –mléčně zbarvená  vodná disperze určená pro stavebnictví.

Objemový poměr mísení obou složek: tmel : tužidlo je 3 : 2. Možnost mísení  je též  2 : 1 nebo  4 : 3  (při poměru  4 : 3  je stěrka pevnější a samonivelizační.
Po krátkém promíchání vznikne směs řídké konzistence. Rozmíchaná směs se rozprostře rovnoměrně na podklad, pokud možno až do žádoucí tloušťky vrstvy v jedné pracovní operaci. Doba zpracovatelnosti je 10-15 min. Při nanášení ve více vrstvách se musí pracovat dále ještě na vlhkém podkladu ihned po dosažení pochůznosti. Pro tloušťky přes 10 mm se může tmel nastavit křemičitým pískem o zrnech 1 - 2 mm. Poměr mísení je 2 díly tmelu "S" a 1 díl písku. U velmi prašných podkladů je třeba provést penetrační nátěr, který se provádí tužidlem "S". TUŽIDLO "S": není určeno pouze pro přípravu VYROVNÁVACÍ HMOTY "S", ale zároveň je vhodné pro penetraci a přípravu omítkovin a betonových směsí.
Balení: 20 kg pytel a 10 kg kanystr



Potřebujete položit podlahu?

Doporučujeme



Parkety a Podlahy Veselý Parkety a Podlahy Veselý na Heurece Hodnocení obchodu Parkety a Podlahy Veselý na Zboží.cz Parkety a Podlahy Veselý Nejřemeslníci (c) 2024 - všechna práva vyhrazena
Úvod | Jak nakupovat | Obchodní podmínky | GDPR | Kontakty | Webdesign ABweb.cz




Přes Velikonoční svátky 29.3.- 1.4.2024 je prodejna uzavřena. Objednávky vytvořené v tomto termínu budou odesílány od 2.4.2024. Přejeme krásné prožití Velikonočních svátků Tým Parkety Veselý